Parkhotel - Noclegi, sale konferencyjne, tani hotel - Krakw

PL I EN


Wesela

 
POKÓJ DLA NOWOŻEŃCÓW GRATIS!  LAMPKA SZAMPANA NA POWITANIE! 
CHLEB I SÓL NA POWITANIE!
Możliwości organizacyjne hotelu:
Organizacja wesela w 1 sali taniec + posiłki - 70 osób z orkiestrą, 80 z DJ
Większe wesela 2-3 sale - układ do uzgodnienia
Maksymalna ilość miejsc: 130
 
 
 
 
PROPOZYCJE MENU
 
PROPOZYCJA I
OBIAD
Rosół domowy z makaronem
Schab z cząsteczkami pieczarek
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek
Lody płonące z owocami
ZIMNA PŁYTA
Mięsa pieczone ( schab ze śliwką, indyk, kabanos)
Pałki z kurczaka
Śledzie w oleju
Galaretki drobiowe i rybne
Sałatki ( 2 rodzaje do ustalenia)
Jajka faszerowane
Pieczywo mieszane
Kawa, herbata bez ograniczeń
Woda mineralna, soki naturalne 1l na osobę
Owoce świeże
DANIE GORĄCE
Pieczeń wieprzowa z sosem pieczeniowym
Kluski śląskie
Surówka z czerwonej kapusty
DANIE GORĄCE
Barszcz czerwony z pasztecikami
 
 
PROPOZYCJA II
OBIAD
Zupa krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Rolada z indyka i polędwiczki wieprzowej w sosie serowym
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek
Jabłko pieczone w sosie karmelowym
ZIMNA PŁYTA
Mięsa pieczone( schab nadziewany, karczek, rolada z boczku, , kabanos, salami )
Galaretki drobiowe
Ryba po grecku
Sałatki ( 3 rodzaje do ustalenia)
Jajka faszerowane
Marynaty ( pieczarki, ogórki, papryka )
Koreczki śledziowe
Talerz mozarella
Kawa, herbata bez ograniczeń
Woda mineralna, soki naturalne 1l na osobę
Owoce świeże
DANIE GORĄCE
Szaszłyk z drobiu
Ryż
Sałatka wiosenna
DANIE GORĄCE
Medaliony wieprzowe na grzance w sosie pieczarkowym
DANIE GORĄCE
Bogracz z bagietką
 
 
 
PROPOZYCJA III
OBIAD
Rolada z łososia z pastą serową
Bulion Consome Madera
Półmisek szefa kuchni ( Schab pieczony, kąski z kurczaka )
Ziemniaki wody
Zestaw surówek
Deser owocowy
ZIMNA PŁYTA
Wybór wędlin i mięs pieczonych( rolada boczku , rostbef w tymianku, szynka drobiowa, kabanos, salami, pasztet)
Schab w kolorowych galaretach
Galaretki drobiowe
Śledzie na dwa sposoby podane
Ryba po grecku
Sałatki ( 3 rodzaje do ustalenia)
Jajka faszerowane
Pieczywo mieszane
Kawa, herbata bez ograniczeń
Woda mineralna, soki naturalne 1l na osobę
Owoce świeże
DANIE GORĄCE
Roladki wołowe
Kluski śląskie
Surówka z czerwonej kapust
DANIE GORĄCE
Pałki z kurczaka
Ryż kolorowy
Sałatka grecka
DANIE GORĄCE
Barszcz czerwony z krokietami
 
DODATKOWE PROPOZYCJE
Stół wiejski
Nogi wieprzowe w całości
Pasztet z dzika lub zająca
Kiełbasa Lisiecka
Kiełbasa wiejska
Rolada z boczku
Smalec na dwa smaki
Ogórki małosolne
 
 
PODAWANE W OGRODZIE PARKHOTEL
Płonące nogi wieprzowe serwowane przez szefa kuchni
Ziemniaki opiekane
Kapusta zasmażana
 
 

 

Istnieje możliwość modyfikacji menu.